Foci

Falcao is a Real Madridba megy?

Brit sajtóértesülések szerint az AS Monacot erősítő Radamel Falcao, előbb kölcsönbe, majd kivásárlási opcióval végleg a Real Madridhoz kerülhet.

A kolumbiai támadó, aki sérülés miatt lemaradt a világbajnokságról a legfrissebb hírek szerint engedélyt kapott a Monacótól a távozásra. A hírek szerint a csütörtöki BL-csoportkör sorsoláson állapodtak meg a felek, hogy a 28 éves csatár „első körben” 20 millió fontért kerülne egy szezonra kölcsönbe a „királyiakhoz”, és a 2014-2015-ös idény végén lehetősége nyílna a Realnak a játékos végleges megszerzésére – állítja a Metro.co.uk.

 
Radamel Falcao (jobb) fél szezon alatt lőtt 20 gólt a francia bajnokságban
fotó: europress 

Így máris helyre állna a világ rendje, hiszen tegnap, Xabi Alonso eladása és Bayern Münchenbe kerülése okán még arról számolhattunk be, hogy csodák-csodájára a Real Madrid játékos adás-vétele hihetetlen módon pozitívba fordult, és 11,5 millió eurós eredményt mutat. No, ha valóban létre jön az üzlet, úgy visszaállna a megszokott trend, a Madrid többet költ játékosra, mint amennyi bevétele származik belőle.

Radamel Falcao 2014 januárjában sérült meg, azonban így is szerzett 20 gólt egy fél szezon alatt. A sérüléséből a bajnokság elején visszatérő kolumbiai játékos ebben a szezonban is jól kezdett, három meccsen két gólt szerezve.

A korábban az Arsenal által is körüludvarolt Falcao megszerzéséről a hírek szerint már teljesen lemondott a londoni csapat, ám amennyiben mégis megszerezné a csatárt, úgy mindenképpen fel kellene gyorsítania a tárgyalásokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik