Foci

Amputáltatni akarta a lábát Batistuta

Az argentin támadó visszavonulása után megjárta a poklok poklát.

Gabriel Batistuta a közelmúlt egyik legjobb csatára volt. A 78-szoros argentin válogatott játékos Olaszországban, a Fiorentinában robbant be igazán, a Serie A-ban megfordult még a Roma és az Internazionale együtteseiben is. Pályafutása utolsó klubja az al-Arabi volt, majd 2005-ben szögre akasztotta a stoplist.

A Batigol becenévvel illetett, 45 esztendős exfocista a Tyc Sportnak adott interjút a minap és szörnyű élményekről számolt be: a poklok poklát járta meg a visszavonulása után egy bokasérülés miatt.


Fotó: Europress Fotóügynökség

„Pár nappal azután, hogy abbahagytam a profi labdarúgást már alig tudtam lábra állni. Ágyhoz voltam kötve, be is vizeltem, mert nem bírtam felkelni. Elképesztő fájdalmaim voltak, volt egy olyan pont, amikor arra kértem az orvosomat, hogy amputálja a lábamat. Azt mondta őrült vagyok” – mesélte Batistuta.

Az említett időszakot egy hosszú, fájdalmas és műtétekkel tarkított felépülési folyamat követte, a bokáját csavarokkal kellett megerősíteni, hogy legalább nyugalmi állapotban ne szenvedjen. Batistuta már túl van a megpróbáltatásokon, manapság már nem érez fájdalmat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik