Foci

Del Piero állítólag már döntött a Honvédról

Itáliai internetes forrás alapján úgy tűnik, az olasz világbajnok nem húzta tovább az időt, határozott és a mai nap folyamán a Honvéddal is közli, hol folytatja pályafutását.

Az olasz tuttomercatoweb.com hétfőn arról számolt be, hogy a Honvéddal hírbe hozott Alessandro del Piero már döntött Magyarországi kalandjáról és kedden közli mindezt a magyar klubbal.

Fabio Cordella, a Honvéd sportigazgatója nemrég számolt be arról, hogy az elmúlt tizenöt-húsz napban tárgyalásokat folytatott Stefano del Pieróval, aki Alessandro bátyja és ügynöke egyben. Szabó György alsóbb osztályú játékvezető-ügyvéd, ismertebb nevén George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa sokáig viccnek állította be a hírt, majd hétfőn a klub honlapján megjelenő videó interjúban már úgy fogalmazott: “Del Piero hallott rólunk, de tudott, hogy vannak ajánlatai Ausztráliából, Amerikából és Indiából is, ám ezek a helyek eléggé messze esnek. Budapestről Torinóba hazarepülni ellenben nem egy nagy dolog. És azt sem tudom, hogy az asszony mennyire akar Indiába menni, de hát ott vannak a nagy pénzek” .

A tulajdonos azt is elismerte, a Honvédnak nincs forrása a világbajnok labdarúgó nagyjából 450 millió forintos éves fizetésére. Mivel a tulajdonosnak sem tellik ekkora fogásra, így a klub csak a szponzor, a Givova olasz sportszergyártó bevonásával tudná előteremteni a szükséges forrást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik