Foci

Honvéd: szerdán dönt Del Piero

A Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway elmondta, már tárgyaltak az olasz világbajnokkal, aki szerdára ígért választ.

Az elmúlt napokban felröppent a pletyka, hogy a piros-feketék szeretnék, ha a jelenleg klub nélküli Alessandro Del Piero Kispesten folytatná pályafutását.

A Juventus és az olasz válogatott korábbi csillaga nem is zárkózott el teljesen az ötlettől, azt ígérte, előbb kikéri a magyar klub ajánlatát, majd eldönti, akar-e az NB I-ben focizni.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

“Az illetékesek találkoztak, azt az információt kaptuk Olaszországból, hogy negyvennyolc órán belül választ kapunk. Nem tudok többet mondani, csak azt, hogy elgondolkozik az ajánlatunkon, de jelezte, hogy több helyről is megkeresték, és amelyik lehetőség a legkedvezőbb a számára, amellett dönt majd” – nyilatkozta Hemingway a honvedfc.hu-nak.

„Világossá tettük a számára, hogy csak a szponzor segítségével tudnánk megadni neki azt, amit kér, mert nekünk nincsen forrásunk az átigazolására. A Honvédnak jó neve van a világban, gondolom a Puskás-korszak miatt, és persze azért, hogy az utóbbi két-három évben sok olasz játékost igazoltunk, olasz világbajnok az edzőnk, arrafelé nagyon jó a klub megítélése. Nemzetközileg jobban értékelik azt a hozzáállást, amit mi tanúsítunk, beleértve az antirasszista kampányunkat is, amit Magyarországon kevésbé értékelnek. Del Piero hallott rólunk, de tudott, hogy vannak ajánlatai Ausztráliából,  Amerikából és Indiából, ám ezek a helyek eléggé messze vannak.  Budapestről Torinóba hazarepülni nem egy nagy dolog. És azt sem tudom, hogy az asszony mennyire akar Indiába menni, de hát ott vannak a nagy pénzek.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik