Foci

Luis Enrique: “Az Atlético a bajnokság favoritja”

A Barcelona trénere szerint a címvédő Matracosoknak van a legnagyobb esélyük, hogy a bajnoki tabella élén végezzenek a szezon végén.

“Az Atlético nyerte az előző idényben, így nálam ők a favoritok” – nyilatkozott Luis Enrique az Elche elleni első bajnoki meccs napját megelőzően. “Nem kevés játékos távozott tőlük, de a játékuk semmit sem változott.”

A katalánok trénere elmondta, első számú céljuk, hogy kijöjjenek a gödörből, miután 2008 után tavaly esett meg a Barcelonával, hogy egy trófeát sem sikerült elhódítaniuk – írja a L’Équipe.

Fotó: Europress fotóügynökség

“Természetesen a Real Madrid az első számú riválisunk, de a pénteki Szuperkupa-döntő jól mutatta, hogy nem lesz könnyű dolgunk idén. Látványos és izgalmas bajnokságra számítok.”

“Mi rajtolunk olyan vágyakkal, hogy újra kupát, kupákat nyerjünk. Elszántságban senki nem veszi fel velünk a versenyt” – tette hozzá Enrique.

Az Elche elleni szezonnyitón nem lesz könnyű dolga a Barcának, hiszen bár Lionel Messi játszik, Luis Suárez eltiltás miatt, Pedro és Neymar sérülések miatt nem lesznek bevethetők vasárnap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik