Foci

Tele az angol sajtó a magyar csatárral

A Championshipben érdekelt Ipswich Town a nyáron leigazolta Bajner Bálintot a Borussia Dortmund második csapatától. Azóta a magyar trollok megbénították  a csapat Facebook-oldalát.

Az angol sajtó, többek közt a Mirror és a Daily Mail internetes oldala felkapta az Ipswich Townban futballozó Bajner Bálintot. A csatár már korábban is közönség kedvenc volt a magyar labdarúgásnak görbe tükröt tartó Trollfocin, hiszen egy korábbi nyilatkozata után előszeretettel űztek gúnyt a magyar labdarúgóból.

Július végén aztán leigazolta az angol másodosztályú Ipswich, a felkészülés során pedig szépségdíjas gólt is szerzett, majd a Fulham elleni szezonnyitón 44 perc után le kellett cserélni, mivel elfáradt.

 Fotó: Facebook

A támadó ezt azzal magyarázta, edzője azért hívta le egy perccel a szünet előtt, hogy a közönség megtapsolhassa, ebbe a mondatba pedig végképp bele is kapaszkodott a Trollfoci közönsége.

Az Ipswich Town Facebook-oldalát azóta elöntötték a “No Bajner, no party” hozzászólások, témától függetlenül – ezt kapta fel az angol sajtó.

Fotó: Facebokk/Trollfoci

A magyarok minden posztot megrohamoznak, az angol szurkolók közül pedig van olyan, akinek annyira megtetszett a frappáns rigmus, hogy magyar zászlót szerezne be a következő meccsre, más pedig az adminokat kérte, hogy tisztítsák meg az oldalt ezektől a kommentektől.

Sőt, Bajner szinte minden meccsen kiérdemelte eddig a találkozó legjobbjának járó címet, köszönhetően annak, hogy a magyarok tömegével szavaznak. Egy hiba van csak a képletben, hogy a csatár eddig három mérkőzés alatt 62 percet játszott, és gólt sem szerzett.

Fotó: Facebokk/Trollfoci

Ajánlott videó

Olvasói sztorik