Foci

Szinte belesérült az első gólba C. Ronaldo

A portugál játékos duplájával nyerte a Real Madrid a Szuperkupát kedd este. A győzelem sima volt, de csak egy hajszálon múlt, hogy a támadót az első gólt követően nem kellett levinni a pályáról.

Történt, hogy az első gól előtti pillanatban 30. percben Gareth Bale balról nagyszerűen ívelt középre, a hosszún berobbanó Cristiano Ronaldo pedig a kapuba lőtt. Igen ám, de a felvételen jól látható, hogy miközben bevetődik és jobb belsővel a kapuba pofozza a labdát, bal térde letapad a gyepen.

A hasonló esetekből már nem egy kereszt, vagy oldalszalag-szakadás – attól függően milyen irányú ütő, vagy csavaró hatás éri esés közben a térdet – történt már, de Ronaldonak szerencséje volt. Valószínűleg olyan bivaly erős combja van, hogy izomzata megtartotta a térdízületet.

A Real Madrid története során másodszor nyerte el az európai Szuperkupát.

Eredmény – Európai Szuperkupa, döntő

Cardiff City Stadium, Játékvezető: Mark Clattenburg (angol)

Real Madrid (spanyol) – Sevilla (spanyol) 2-0 (1-0)

Real Madrid: Casillas – Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Fabio Coentrao 8Marcelo, 84.) – Kroos, Modric (Illarramendi, 86.) – J. Rodríguez (Isco, 72.) – Bale, Benzema, Ronaldo

Sevilla: Beto – Coke (Fiegueiras, 84.), Pareja, Fazio, Fernando Navarro – Krychowiak, Daniel Carrico – Vidal (Aspas, 66.), Parreu, Suárez (Reyes, 78.), Vitolo – Bacca

Gólszerző: C. Ronaldo (30., 49.)

Sárga lap: Carvajal (45.), Kroos (53.) illetve Vitolo (42.), Navarro (66.)

Piros lap:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik