Foci

A Realé a legdrágább kezdő

Kedd este Cardiffban kimondani is sok, 458,5 millió euró szaladgált a Szuperkupa döntőben. És csak a madridi oldalon...

A Real Madrid két újonca 110 milló eurót tett hozzá (James Rodriguez 80, Kroos 30) ahhoz az összértékhez, amivel a királyi gárda a Szuprekupa győzelmen túl elnyerte a “minden idők legdrágább kezdő tizenegye” címet is.

Ha ehhez hozzáadjuk Gareth Bale és C. Ronaldo egyenként nagyjából 100 milliós vételárát, majd Benzema 34 milliójós értékét, úgy már 354-nél járunk. Az olyan “másodhegedűsök”, mint Casillas, Modric, Pepe, Ramos, vagy épp Coentrao és Carvajal már csak az aprópénz..

Carlo Ancelotti nyilván nem csak erre alapozta, amikor a Real Madrid első idei trófeájának megszerzése után úgy nyilatkozott, új aranykorszak köszönthet be a klub életében. Ami tény, láthatóan nagyon együtt vannak a madridiak.

Mi több, kedd este a kispadra szorult többek közt a világbajnokság két sztárja, az argentin Di Maria, és a német Khedira is, így tán nem túlzás, ha azt mondjuk, a csapat olyan hosszú, hogy a kedd esti kezdő 11-en túli, jelentősen kisebb értékű keretből akár még egy bajnokesélyes csapatot is össze lehet rakni…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik