Foci

Szexet hirdettek a Telki edzőközpontban

A labdarúgó-válogatott Pintér Attila vezetésével éppen Telkiben tart össze, ahol a jelek szerint asporthotel minden igényt kielégít.

Az Európa-bajnoki selejtező sorozat első, Észak-Írország elleni mérkőzésére készülő magyar válogatott itthon játszó labdarúgói Telkiben tartanak össze a hét első két napján.

 
Pintér Attila nyilván nem a szórólapok használatáról tart kiselőadást
Forrás: mlsz.hu

A Blikk újságírója kiszúrta és le is fényképezte – fotó itt – , hogy a földszinti társalgóban található turisztikai reklámok egyike úgy szólván akár minden igényét kielégíti labdarúgóinknak. Az erotikus szolgáltatásokat kínáló apró kártyákon többek között lányokat lehet rendelni vagy éppen 10 százalékos kedvezménnyel lehet tantrikus masszázsra jelentkezni.

Azt nem állítjuk, hogy labdarúgóink bármelyike is élt volna a felkínált lehetőséggel.

“A Telki Globall Football Park & Sporthotel az  MLSZ „leányvállalataként”, de önállóan működik, így nincs információnk arról, hogyan kerülhettek oda ilyen hirdetések. Az viszont nyilvánvaló, hogy ezeknek nincs helyük az edzőközpontban” – jelentette ki a Blikk kérdésére Varga Sándor, a futballszövetség kommunikációs osztályának munkatársa. A sporthotel egyik vezetője megígérte, eltávolítják a nem “sportcélú” hirdetéseket.

A magyar válogatott szeptember 7-én a Groupama Arénában játssza első Európa-bajnoki selejtezőjét Észak-Írország ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik