Foci

Furcsa magyarázattal állt elő Bajner

Az Ipswich Town magyar támadója tudja a választ, miért cserélték le még a félidő előtt, csapata legutóbbi mérkőzésén.

Mint arról a Sport24 is írt, Bajner Bálint mindössze 44 percet kapott a Fulham ellen, hiszen edzője még a félidő előtt lehozta a pályáról.

Mick McCarthy a találkozó után nem túl finoman fogalmazva elmondta, Bajner elkészült az erejével, teljesen elfáradt, de most leckét kapott abból, milyen is a Championship irama.

A Nemzeti Sport megkérdezte a magyar támadót az okokról, ám Bajner teljesen mást állít.

 Fotó: itfc.co.uk

“Debütáltam új csapatomban a Championshipben, majdnem húszezer néző előtt győztes meccsen egy olyan együttes ellen, amely a Premier League-ből esett ki, s olyan játékosai vannak, mint Moussa Dembélé vagy Ross McCormack. Ennél jobb bemutatkozásról nem nagyon álmodhattam volna.”

Arról pedig, hogy miért kellett a szünet előtt mást küldeni a helyére, így válaszolt.

“A válasz egyszerű, így beszéltük meg McCarthyval. Azért kaptam lehetőséget kezdőként, mert bízik bennem, de mindössze három hete kezdtem el a felkészülést a csapattal, így erőnlétileg jelentős a lemaradásom, amivel mindketten tisztában vagyunk. Ezért abban maradtunk, ha elfáradok, szólok, és lecserél. Hogy miért nem vártunk a szünetig? Mert azt akarta, hogy megtapsoljanak, amikor lemegyek a pályáról. Így is lett! Gesztus volt a részéről, mert ha a félidőben az öltözőben maradok, elmarad a taps.”

Bajner Bálint a Borussia Dortmund B csapatából került az angol második vonalba. A sárga-feketéknél tavaly 20 mérkőzésenm mindössze három gólt szerzett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik