Foci

Követi a magyar focit a Chelsea játékosa

Nemanja Maticot büszkeséggel tölti el, hogy pályára léphet a Groupama Aréna nyitómeccsén.

Mint ismert, vasárnap este egy látványos megnyitót követően a Ferencváros-Chelsea mérkőzéssel avatják fel a zöld-fehérek új otthonát, a Groupama Arénát. Nemanja Matic is a londoniak keretében van, a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott a találkozó előtt.

„Mindig is figyelemmel követtem a magyar labdarúgást, volt, mikor Európa egyik legjobb csapata volt az övék. Számos fantasztikus játékosuk volt, a Ferencváros pedig mindig is egy nagy csapat volt. Tudok róla, hogy ez a mostani mérkőzés lesz az első az új stadionban és ennek nagyon örülök. Nagy megtiszteltetés a Chelsea-nek, hogy ilyen eseményre invitálják” – mondta a szerb középpályás a chelseafc.com-nak.


Fotó: Europress Fotóügynökség

„Biztos vagyok benne, hogy feltüzeli őket, hogy ellenünk játszhatnak, így bízom benne, hogy közönségszórakoztató lesz a mérkőzés. Tudom milyen lelkesek a magyar szurkolók, remélem, hogy tudok nekik olyat mutatni, ami tetszeni fog.”

Ami pedig az esélyeket illeti:

„Jó, hogy erős ellenfelekkel játszunk az előszezonban, ez egy jó kis teszt számunkra az idény előtt. Magabiztos vagyok, szerintem nyerni fogunk.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik