Foci

NB I.: mindkét csapat győzni akar a hatpontos rangadón

A Videoton a Győrrel csap össze Székesfehérváron szombat délután az OTP Bank Liga harmadik fordulójában. A szakvezetők optimisták a találkozót megelőzően.

Joan Carrillo, a Vidi vezetőedzője szerint nehéz mérkőzés előtt áll csapata, ezzel együtt győzni szeretnének a zöld-fehérek ellen.

“A Győri ETO FC az egyik legerősebb csapat a bajnokságban, ráadásul a játékosok hosszú ideje együtt futballoznak, azaz összeszokott brigádról van szó. Jól kezdtük a bajnokságot, és a célunk, hogy továbbra is 100%-osak maradjunk, ehhez azonban mindenkinek végig nagyon koncentráltan kell futballoznia” – nyilatkozott a vidi.hu-nak a portugál.

Fotó: vidi.hu

Hozzátette, figyelemmel követte az győriek eddigi két bajnokiját, s úgy véli, a Honvéd ellen mutatott játék az ETO igazi arca.

“Pakson nem jött össze nekik semmi, a Honvéd ellen azonban jól használták ki a helyzeteiket. Biztos, hogy ellenünk is hasonló felfogásban fognak játszani. Egyet azonban nem szabad elfelejteni. Szombat délután nem a Paks, és nem is a Honvéd, hanem a Vidi lesz a győriek ellenfele.”

Horváth Ferenc, a Győr trénere nem titkolta, közönségszórakoztató meccset szeretnének játszani Székesfehérváron.

“A mi célunk a 3 pont megszerzése, de biztos vagyok abban, hogy a Vidi is győzelemre fog törekedni, és ez lehet a garancia arra, hogy jó lesz a rangadó.”

Fotó: MTI

A szakember továbbá elmondta, csapata támadásra van ítélve, nyílt, őszinte, támadó focit játszanak.

“Székesfehérvárra sem védekezni megyünk. És mivel a Vidi sem bunkerfocit játszik, pláne nem hazai pályán, így teljesen biztos vagyok abban, hogy élvezetes meccset láthatnak majd a drukkerek.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik