Foci

Először nyert bajnokit a Debrecen

Az OTP Bank Liga 3. fordulójában az eddig még nyeretlen Debrecen hazai pályán gyűjtötte be a három pontot.

A forduló előtt a Puskás Akadémia a 11. helyen tanyázott, a Loki pedig a 12-én, vagyis a címvédőtől már joggal várta mindenki az első győzelmet.

Kondás Elemér ugyanis az első két körben tartalékos csapatot küldött a gyepre, hogy alapemberei a legjobb formában legyenek a BATE Boriszov elleni BL-selejtezőre, így viszont csak egy iksz jött össze a Nyíregyháza, és egy vereség az MTK ellen.

 Fotó: MTI

Most viszont hozták a kötelezőt, még ha nem is nagy fölénnyel: a felcsútiakat 2-0-ra intézte el a DVSC.

A meccs mindkét találatát Zsidai szerezte: a 35. percben egy balról beadott labdát lőtt a hálóba, Danilovic pedig nem tudott hárítani, majd a 89. percben Bódi eltört labdáját bólintotta a gólvonal mögé.

A meccsen azért a Puskás Akadémiának is voltak lehetőségei, de tegyük hozzá, hogy Tisza a második félidő elején a kapufát lőtte telibe, így igazságos eredmény született.

Eredmény – OTP Bank Liga, 3. forduló

DVSC-TEVA – Puskás Akadémia 2-0 (1-0)
Debrecen, 5000 néző, v.: Fábián

Gólszerző:
Zsidai (34., 89.) 
Sárga lap: Jovanovic (58.), illetve Vaszicsku (55.)

DVSC-TEVA: Poleksic – Jovanovic, Brkovic, Morozov, Korhut – Bódi, Zsidai, Varga, Se. Bouadla (Vadnai, a szünetben) – Kulcsár (seydi, 91.), Tisza (Sidibe, 60.)

Puskás Akadémia: Danilovic – Szélesi, Vaszicsku (Kelic, 58.), Tamás, Spandler – Denkovic, Tóth II B., Szakály D., Papp (Polonkai, a szünetben), Czvitkovics (Tischler, a szünetben) – Lencse

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik