Foci

Szivics: Mindent kiadtunk magunkból

A Diósgyőr labdarúgócsapatának vezetőedzője büszke játékosaira.


Fotó: fckrasnodar.ru

Miután Debrecenben 5-1-re kikapott a DVTK labdarúgócsapata a Krasznodar ellen, így csütörtökön, az oroszországi visszavágón a tisztes helytállás lehetett a diósgyőri játékosok célja. A magyar együttes küzdött is becsülettel, ám ezúttal is kikapott, méghozzá 3-0-ra, így végül 1-8-as összesítéssel pottyant ki a selejtezősorozatból.

„Meglehetősen erős csapat ellen játszottunk, a Krasznodar sajnos ebben a pillanatban sokkal jobb nálunk. A lehetőségeinkhez mérten mindent kiadtunk magunkból, jó mérkőzést játszottunk, ezért büszke vagyok az együttesemre. Megvoltak a helyzeteink – ám gólt ezúttal sajnos nem sikerült szereznünk. Igyekeztünk futballozni, azaz nem csak a védekezéssel törődtünk! A nemzetközi kupaszereplés itt és most véget ért számunkra, boldogok lehetünk azonban, hogy egyáltalán eljutottunk idáig. Ebben ugyanis csak kevesen bíztak, amikor rajthoz álltunk”idézi a Nemzeti Sport Online Szivics Tomiszlav mérkőzés utáni nyilatkozatát.

Lesz még magyar csapat az Európa Liga-selejtező folytatásában, a 4. körben a BL-selejtezőből kieső Debrecen várja az ellenfelét. Pénteken, Nyonban rendezik a sorsolást.

Videó – Oroszországban 3-0-ra kapott ki a DVTK:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik