Foci

Vadászgépek és nagyágyúk a Fradi-stadion megnyitóján

Gripenek és fehér galambok repülnek, "miközben minden szem az égre szegeződik", és Orbán Viktor is beszédet mond majd a Chelsea elleni mérkőzést megelőző ünnepségen.

A cink.hu birtokába jutott a Groupama Aréna megnyitóünnepségének menetrendje (ITT megnézheti). Ez alapján Rúzsa Magdolna énekli majd a Himnuszt, melyet követően fehér galambokat reptetnek, majd felszólal Fürjes Balázs, Kubatov Gábor és Orbán Viktor – ebben a sorrendben.

A folytatásban két filmet is levetítenek, az egyik a stadion építését követhetik végig az ünnepségre kilátogatók, majd egy a Fradi dicső múltját felelevenítő felvételt adnak le. Ezután három Gripen-gép suhan majd el a stadion felett, hogy aztán egy showműsor után megkezdődjön a Ferencváros és a Chelsea mérkőzése. A szünetben Szász Kitti tart majd bemutatót.

Pénteken tartott egy sajtótájékoztatót a Ferencváros, melyen a Vasárnapi Hírek kérdésére elmondták: egy külsős ügynökség szervezi a mérkőzésen túli, a stadionon kívül zajló programokat, így az FTC-nek ezekre nincs befolyássa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik