Foci

Olasz pornósztár dolgozik a Haladáson

Kiderült, bizonyosMassimiliano Caroletti közbenjárására érkeznek a neves játékosjelöltek Szombathelyre. Az úriember "marketinges". Eddig a felnőtt filmek terén ért el sikereket.

A jelek szerint úgy tűnik, a Szombathelyi Haladás mindenképp Olaszországból akarja pótolni a nyáron távozó Guzmics Richárd, Hrepka Ádám, Simon Ádám, Tóth Péter, Nagy Gábor, Predrag Bosnjak és Halmai Ramón hetesfogatot.

A napokban a 34 éves Tommaso Rochi lehetséges érkezéséről cikkeztünk, míg a rangado.hu úgy tudja, a támadó egykori római csapattársát, a brazil Emilson Sanchez Cribarit is megpróbálják Szombathelyre csábítani.

 
Rochi és Massimiliano Caroletti
Forrás: haladas.hu 

De mitől erősödött meg a vasi együttes olasz vonala? A haol.hu úgy értesült, a focisták a klub marketingigazgatója (!!), az olasz Massimiliano Caroletti közbenjárására érkeznek.  

A rangado.hu kiderítette, ki is az olasz marketingigazgató valójában. Aki a 18 karikás filmek világában otthonosan mozog, annak egészen biztosan sokat mond a neve, ugyanis az üzletember szereplőként, főszereplőként, producerként jegyez jó néhány pornófilmet. A magyar kapcsolata is innen ered, hiszen tavaly vette el feleségül a Győrből elszármazott Henger Évát, aki szintén nagymestere e szakmának.

“Mondanom sem kell, mi nem azért szerződtettük, hogy felnőttfilmeket forgasson. Úgy ajánlották nekünk Massimilianót, akivel két-három hete vagyunk kapcsolatban, s az a feladata, hogy segítse a klubunkat. Fizetést nem kap, ha létrejön egy üzlet, akkor jár neki bizonyos jutalék” – felelte immár a borsonline megkeresésére Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője. 

És igaza van. Attól még, hogy valaki pornózott, lehet remek labdarúgó menedzser, hozhat jó üzletet a szombathelyieknek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik