Foci

Tajti Mátyás megérkezett Barcelonába

A 15 éves labdarúgó áprilisban egyezett meg a katalán klubbal, most pedig Barcelonában van, ahol a szállását is elfoglalta.

A Puskás Akadémia tehetséges labdarúgóját a Real Madrid és a Barcelona is szerette volna leigazolni, ám ő végül a gránátvörös-kékek mellett tette le a voksát.

Tajti a jövőben a La Masiában, vagyis a katalánok akadémiáján alapozhatja meg a jövőjét. A magyar labdarúgó a napokban el be is költözött a szobájába.

 Fotó: Facebook

“Már itt vagyok Barcelonában, tegnap reggel 4-kor indultunk ki a reptérre. Nem mondom, hogy nem voltam fáradt! Becsekkolás után jött a búcsúzás, ami elég fájdalmas volt, de valljuk be, nem számítottam jobbra. Barcelonában már vártak a reptéren és elvittek a La Masiába. Megmutatták a szobám, az ágyam, aztán irány rögtön meccset nézni. Meccs után vissza a szállásra, ahol már a szobatársam, Dino Halilovic várt. Rövid ismerkedés után mentünk vacsizni. Ma indulunk egy egyhetes edzőtáborba, amit már nagyon várok, mert most fogom megismerni az összes csapattársamat!”” írta Facebook oldalán Tajti Mátyás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik