Foci

Cahill: Különleges érzés a Groupama Arénában játszani

Gary Cahill, a Chelsea angol válogatott labdarúgója kemény meccsre és egyedülálló élményre számít a Groupama Aréna vasárnapi megnyitóján, amelyen csapata a házigazda Ferencvárossal csap össze.

“Tudjuk, hogy Magyarország mindig nagyon erős nemzet volt a futball tekintetében, és hogy legendás labdarúgókat adtak a világnak” – mondta a védő a zöld-fehér klub honlapjának adott exkluzív interjúban. “Ezért is nagyon várjuk már, hogy Magyarországra érkezzünk és megnyissuk a Groupama Arénát, ráadásul első csapatként pályára lépni egy teljesen új stadionban, mindig nagyon örömteli és különleges érzés. Reméljük, a szurkolók jól fogják majd érezni magukat és remek szórakozást nyújtunk nekik.”


  Fotó: Europress Fotóügynökség

A Chelsea felkészülésében nagy jelentősége van a megnyitónak. 
   
“Nemcsak az esemény, természetesen maga a mérkőzés is nagyon fontos lesz a számunkra, hiszen ez az egyik utolsó találkozónk, mielőtt elkezdődik a szezon” – folytatta Cahill. “Reméljük, a Fradi elleni mérkőzésre a mostaninál is fittebbek és élesebbek leszünk, aminek köszönhetően kiváló összecsapást játszhatunk a zöld-fehérekkel.”
    
A játékos a honlapon keresztül a Chelsea-vel szimpatizáló magyar drukkereket is köszöntötte. 
    
“Örömmel hallottam, hogy Magyarországon nagyon népszerű klub a Chelsea. Emiatt külön várjuk a stadionmegnyitót, nagyszerű lesz találkozni az ottani drukkerekkel és nekik is megmutatni magunkat” – fogalmazott.
    
A vasárnapi mérkőzés 19 órakor kezdődik majd.

Ajánlott videó