Foci

Kikapott a Real a Unitedtől

Michiganben, 109 ezer néző előtt győzte le a Manchester United labdarúgócsapata 3-1-re a Real Madridot. Cristiano Ronaldo csereként lépett pályára.

A 21. percig kellett várni a találkozó első góljára, amikor is egy gyönyörű, összesen 20 passzot magába foglaló manchesteri támadás végén Ashley Young juttatta a labdát a madridi kapuba. Nem sokkal később jött a Real egyenlítő találata, Gareth Bale értékesített egy tizenegyest, azonban a szünetre a United mehetett előnnyel, ismét Young volt eredményes.

A fordulás után több madridi lehetőséget is feljegyezhettünk, ám egyikből sem lett gól, majd a hajrában a csereként beálló Javier Hernandez állította be a 3-1-es végeredményt. A találkozó utolsó negyed óráját már a korábban sérüléssel bajlódó Cristiano Ronaldo is a pályán töltötte.


Fotó: Europress Fotóügynökség

A Guiness Nemzetközi Bajnokok Kupája szombati játéknapján még három további mérkőzést rendeztek. Az Inter 2-0-ra verte az AS Romát. Az Olympiakosz Pireusz és a Manchester City találkozóján pedig büntetők döntöttek és mivel Richards az égbe lőtte a sajátját, a görögök nyertek. A Liverpool 2-0-ra múlta felül az AC Milant.

Mindez azt jelenti, hogy a sorozat miami döntőjében két angol csapat, a Manchester United és a Liverpool találkozik egymással.

Eredmény

Manchester United – Real Madrid 3-1 (2-1)
Gólszerzők: Young (21., 37.), Hernandez (80.) illetve (Bale (27. – 11-esből)

Videó – Így nyert a United:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik