Foci

Ez ám a meglepetés: kikapott a Fradi Pápán

A labdarúgó NB I. második fordulójában a pápai alakulat 1-0-ra győzte le hazai pályán a zöld-fehéreket.

Ahogyan azt várni lehetett, a Ferencváros birtokolta többet a labdát az első perctől kezdve, a Lombard átadta a területet a jóval esélyesebbnek tartott vendégeknek.

Az első helyzetre negyed órát kellett várni, de Busai kemény lövése egy védő lábáról szögletre pattant. Tíz perccel később Lauth került ziccerbe, de gurítását Szűcs lábbal védte.

 Fotó: papa-ma.hu

A második félidőben tovább nőt a Fradi nyomása, mégis a Pápa szerzett vezetést, mondhatni az első lehetőségéből. Egy kontratámadás végén Csizmadia passzolt a kapu előterébe, ahol Popin érkezett és a kapuba sodorta a lasztit.

A hátralévő fél órában foggal-körömmel küzdött az egyenlítésért a fővárosi csapat, de helyzeteiket rendre elpuskázták, így nulla ponttal utazhatnak haza Pápáról.

Eredmény – OTP Bank Liga, 2. forduló

Lombard Pápa-Ferencváros 1-0 (0-0)
Pápa, 3500 néző, v.: Fábián
     
Pápa: Szűcs L. – Jagodics B., Tóth G., Csizmadia, Frizoni (Faggyas, 55.) – Sluka, Bogunovic, Csilus T., Zulevs – Kenesei (Waltner, 70.), Popin (Nagy T., 83.)

Ferencváros: Dibusz – Dilaver, Mateos, Nalepa (Csilus Á., 71.), Bosnjak – Busai (Ugrai, 80.), Gyömbér, Kukuruzovic (Nagy D., a szünetben) – Gera – Lauth, Böde

gólszerző: Popin (62.)

sárga lap: Popin (30.), Sluka (39.), illetve Gyömbér (65.), Csilus Á. (75.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik