Foci

Sejtelmes nyilatkozatot adott Cristiano Ronaldo

A portugál labdarúgó nem zárja ki annak lehetőségét, hogy visszatérjen a Manchester Unitedhez.

Szombaton este Michiganben csap össze egymással a Manchester United és a Real Madrid labdarúgócsapata a felkészülés jegyében. A találkozót kihagyja a portugál aranylabdás, Cristiano Ronaldo, azonban ennek ellenére is a középpontba került, a United mégiscsak az előző klubja. Természetesen arról is megkérdezték, visszatérne-e Manchesterbe, Ronaldo pedig nem zárkózott el a lehetőségtől:

„Mindenki tudja, hogy a Manchester United az egyik kedvenc klubom. Ha a Real Madridról beszélek, akkor beszélhetnék a Manchesterről is, szerettem ott játszani. 18 évesen kerültem oda, megnyertem mindent, az emberek pedig istenként tiszteltek – amit köszönök nekik. Senki nem tudja, mit hoz a jövő, a labdarúgásban bármi megtörténhet” – idézi a The Manchester Evening News Ronaldót.


Fotó: Europress Fotóügynökség

Tavaly nyáron tartotta magát a pletyka, hogy a portugál játékos visszatér Angliába, ám végül megegyezett a Real Madriddal, ahová 2018-ig köti szerződés. Ugyanakkor a kontraktusa lejártakor még csak 33 éves lesz.

„Pár játékossal még mindig tartom a kapcsolatot, de nem csak a korábbi csapattársakkal, hanem a stábtagokkal is jóban voltam/vagyok. A United a második családom. Természetesen boldog vagyok a Real Madridnál, ez a csapatom, az otthonom, de nagyon élveztem a Manchesterben töltött éveket is. Sosem lehet tudni, mi lesz” – fogalmazott Ronaldo.

A 29 esztendős játékos a következő szezonról is beszélt. Mint mondta, Louis van Gaal megfelelő ember az együttes irányítására és abban bízik, hogy olyan sikeres lesz ismét a klub, amihez a közvélemény már hozzászokott az utóbbi években.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik