Foci

Spanyol kapus a Chelsea célkeresztjében

A Real Madridot erősítő Diego Lopez iránt a legfrisebb hírek szerint a Chelsea érdeklődik.

Keylor Navas nagyon közel a Real Madridhoz, de mivel a napokon belül aláíró costa ricai-i kapus a madridiak keretének már a harmadik kapusa lenne, így vélhetően az egyik hálóőrtől megválnak a blancók.

Az előző szezonban 36 bajnokin védő Diego Lopez 2013-ban még José Mourinho irányítása alatt igazolt a Realhoz, ahol kiszorította a kezdőből a madridi klubikont, Iker Casillast, majd Carlo Ancelotti érkezésével az olasz edző elosztotta a játékperceket, így a 32 éves kapus 36 meccsen védhetett a bajnokságban, Casillas pedig a BL-ben illetve a kupában kapott bizalmat.

 Fotó: Europress fotóügynökség

Brit sajtóértesülések szerint a várható távozó Diego Lopez lehet, akit még José Mourinho hozott a madridi csapathoz mielőtt a Chelsea edzője lett volna. Könnyen elképzelhető, hogy Mourinho a jó emlékek miatt leigazolná Thibaut Courtois mellé, ám így vélhetően Petr Cechnek távoznia kellene a londoni gárdától.

Érdekesség, hogy a Bajnokok Ligájára készülő Monaconál a kapusposztra Diego Lopez és Petr Cech is jelölt, így létrejöhet egy többszereplős kapuscsere is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik