Foci

Ikszelt a Hannoverrel az NB II-es csapat

A másodosztályba frissen feljutó Csákvár labdarúgócsapata 1-1-es döntetlent játszott neves ellenfelével a szerdai felkészülési mérkőzésen.

A Bundesligában szereplő Hannover öt válogatott játékossal állt ki a Bognár György által irányított Csákvár ellen az ausztriai mérkőzésen, a csapatok azonban 0-0-ra álltak a szünetben. Az NB II-es együttes honlapjának tudósításából kiderül, hogy a hannoveriek büntetőt hibáztak a 33. percben.

Fordulás után egyre nagyobb nyomás alá helyezte ellenfelét a Hannover, de gólt a Csákvár szerzett, Imrik tizenegyesből volt eredményes. Kis híján kihúzta kapott gól nélkül a magyar együttes, de a hajrá kezdetén Schlaudraff révén beköszönt a Bundesliga-együttes, így 1-1 lett a vége.

Eredmény – felkészülési mérkőzés

Hannover – Csákvár 1-1 (0-0)

Hannover: Almer – Rankovic, Thesker (Schulz, 64.), Felipe (Sulejmani, 46.), Albornoz – Ceyhun, Schmiedebach (Pietler, 46.), Kiyotake (Hirsch, 72.), Karaman – Schlaudraff, Joselu. Edző: Korkut Tayfun.

Csákvár: Gelei V. (Szabó B., 67.) – Hajdu, Sötét (Domokos, 46.), Dulló – Ambrus, Bakos Sz., Molnár Cs. (Imrik, 53.), Barcsay (Wild, 57.) – Varga Z. (Mihály, 64.) – Molnár T., Gajdos (Domján, 46.). Edző: Bognár György.

Gólszerzők: Schlaudraff (79.) illetve Imrik (68. – 11-esből)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik