Foci

Megy a találgatás Ronaldinho jövőjét illetően

Elhagyja a dél-amerikai Szuperkupa-győztes Atletico Mineiro csapatát Ronaldinho, a brazilok futballsztárja. Szerződése decemberi kötné klubjához.

Ronaldinho európai karrierjét követően – PSG, a Barcelona, majd az AC Milan – 2012 júniusában annak reményében igazolt haza az Atletico Mineiro együtteséhez, hogy a világbajnokság miatt jobban szem előtt legyen. Jól is ment neki kezdetben, 2013-ban Libertadores Kupát nyert, a címvédésre ugyanakkor idén már nem került sor.

A következő évben Ronaldinho már nem remekelt, hol sérüléssel bajlódott, hol formán kívül játszott – a világbajnokság sem jött össze neki. 

Az Atletico Mineiro vezetősége nem is marasztalta, közös megegyezéssel felbontották a szerződését, így a korábbi aranylabdás játékos szabadon igazolhatóvá vált.

A 34 éves játékos a brazíliai sajtó sajtó szerint a Boca Juniorsban köthet ki, ahol Juan Roman Riquelmét kellene pótolnia, vagy újra Európába, Angliába teszi át székhelyét, ahol a Stoke City játékosa lesz,. Ugyanakkor hallani arról is, hogy az észak-amerikai profi ligába (MLS) igazol.

Ügynöke, aki nem mellesleg a testvére szerdára ígért konkrétumokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik