Foci

Megyeri Balázs a Liverpool ellen bizonyíthatott

A Manchester City 5-1-re kiütötte az AC Milant, a Liverpool pedig 1-0-ra verte az Olimpiakoszt az Egyesült Államokban zajló labdarúgó Bajnokok Kupája vasárnapi játéknapján. 

A B csoport mérkőzéseivel folytatódott a Bajnokok Kupája. Chicagóban az ötötdik percben Sturridge lőni próbált, de elcsúszott, így eltörte a labdát, ami szerencsésen Raheem Sterling elé pattan. Ő köszönte szépen és Megyeri kapujába vágta. A magyar kapus nem tehetett a gólról. A gyors liverpooli vezetés ellenére a görög csapat jól tartotta magát és amellett, hogy a magyar kapusnak egy-két bravúrt is be kellett mutatnia, komoly helyzeteket is kidolgozott. Ha nem láttad a meccset itt megnézheted.

 

A csoport másik meccsén az angol bajnok City negyedóra alatt háromszor talált be Pittsburgh-ben az AC Milan kapujába, akik az Olimpiakosztól korábban 3-0-ra kikaptak. A montenegrói Stevan Jovetic kétszer is eredményes volt.

Az A csoportban a Manchester United, az Internazionale, az AS Roma és a címvédő Real Madrid szerepel. A két csoport győztese jövő hétfőn vívja a döntőt Miamiban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik