Foci

Kondás sajnálja, hogy döntetlen lett

A debreceni labdarúgócsapat vezetőedzője szerint az első félidőben el kellett volna dönteni a Nyíregyháza elleni összecsapást.

Pénteken este elrajtolt az OTP Bank Liga 2014-15-ös szezonja, ráadásul egy élvezetes mérkőzéssel. Az első félidőben a bajnoki címvédő DVSC-TEVA-nak volt több helyzete, a Loki vezetést is szerzett az első 45 perc hajrájában, ám a második felvonásra feljavuló újonc, a Nyíregyháza Spartacus egy büntetőből egyenlített, így alakult ki az 1-1-es végeredmény.

„Újonc módjára kezdtünk, ami meglepett, mert nem ezt terveztük, elveszítettük a párharcokat. Szünet után stabilabb lett a csapat védekezésben, és ez megmutatkozott a támadójáték szervezésében is. Az egyenlítés után mindkét együttesnek megvolt az esélye a győzelemre, és bár ez nem sikerült, egy nagyon értékes pontot szereztünk a bajnokkal szemben” – értékelte a szezon első 90 percét a nyíregyházi csapat trénere, Csábi József a klub hivatalos honlapján.


A mérkőzésen az eltűnő spray debütált az NB I.-ben
Fotó: MTI 

Kondás Elemér, a címvédő trénere úgy érzi, hogy két pontot kiengedett a kezéből csapata.

„Az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést, rengeteg helyzetünk volt, több góllal vezethettünk volna, de nem sikerült. A második félidőben is megvoltak a lehetőségeink, majd kaptunk egy tizenegyest, visszanézzük, hogy az volt-e. Több labdát elszórtunk, mint kellett volna, ráadásul kényszerű csere miatt nem tudtam elöl frissíteni. Szerintem nagyon jó iramú, színvonalas mérkőzés volt, úgy érzem, nyernünk kellett volna, de sajnos iksz lett” – idézi Kondást a dvsc.hu. 

Videó – A meccs összefoglalója:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik