Foci

Rodriguez: Mindig is Zidane volt a példaképem

James Rodriguez, a Real Madrid új igazolása reméli sokat is tanulhat a kiváló labdarúgók között, és trófeákat nyerhet új csapatával.

„Tudom, hogy óriási lesz a nyomás rajtam, de készen állok.” – utalt az átigazolási díja miatt ránehezedő nyomásra a kolumbiai középpályás, aki a világbajnokságon szerzett magának hírnevet.

A torna gólkirálya üzent a kolumbiai szurkolóknak is, az átigazolással pedig egy álma vált valóra.

„Ez az a pillanat, amiről mindig is álmodtam, történelmet írok itt. Tudom, hogy nagy a nyomás, de készen állok szembenézni vele, mert mindig győzni akarok és a bajnokoknak tudniuk kell kezelni ezt. Remélem ez az álom szépen ér véget.”

A Real Madrid új tízese az Uruguay elleni góljáról – amelyet később a világbajnokság legszebb találatának választottak – csak annyit mondott szerényen, „egy bónusz volt, amely még jobban megerősített”.

Fotó: Europress Fotóügynökség

Rodriguez beszélt a példaképéről, Zinedine Zidaneról is, akiről elmondta, mindig is csodálta, valamint hozzátette, a francia játékos, valamint a Roberto Carlos illetve Ronaldo által fémjelzett „galaktikus” éra óta mindig is ebbe a csapatba vágyott.

“Hámesz”, aki támadó középpályásként középen, illetve a széleken is képes játszani, elmondása szerint bárhova is teszi majd Carlo Ancelotti, komfortos lesz a számára.

Azzal kapcsolatban, hogy Cristiano Ronaldo és Gareth Bale után ő lett a Real Madrid harmadik legdrágább igazolása, csak annyit mondoott „a számok nem jelentenek semmit, én segíteni akarok történelmet írni, valamint boldoggá tenni a Real Madrid szurkolóit”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik