Foci

Ronaldo azt hazudta fiának: meghalt az anyja

A Real Madrid játékosának nővére elárulta, azt hazudták az öccse gyermekének, hogy az édesanyja meghalt. 

“Junior korábban állandóan az édesanyja kilétéről kérdezgetett, ám miután azt mondtuk neki, hogy a mama meghalt, abbahagyta a érdeklődést. Úgy fogalmaztunk, hogy az édesanyja már a mennyországban van. De Cristiano azt kérte később, inkább mondjuk azt, hogy elutazott messzire, ezért amikor újra előhozta, már ezt meséltük neki. Azóta már nem kíváncsiskodik” – nyilatkozta az angol dailymail.co.uk kérdésére a labdarúgó nővére, Elma.

 
Apa és fia azért láthatóan jól meg van egymással
Fotó: Europress 

Cristiano Ronaldo Junior négyéves, 2010 júliusában született és már a világrajövetele sem volt botránymentes. Hogy valójában ki az édesanyja, azt a mai napig nem tudni. A fiú születésekor egy amerikai pincérnőről, mint béranyáról szólt a fáma, aki egyes információk szerint egymillió eurót kapott azért, hogy megszülje a gyereket, majd lemondjon róla és kilétét illetően örökre tartsa a száját.

A világsztár családjában a születés nem megy egyszerűen. Szűk egy hete Ronaldo anyja önéletrajzi könyvbemutatóján (!!!) kottyantotta el, hogy nem akarta megszülni gyermekét, sőt, direkt sört ivott és rengeteg fizikai munkát végzet, hátha elmegy a magzat magától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik