Foci

Nehéz meccsre számít a portugál kapitány

Helio Sousa, a portugál U19-es válogatott szakvezetője a magyarok elleni összecsapás előtt elmondta, a mieink nem az igazi arcukat mutatták az osztrákok ellen.

Tavaly kétszer már játszott egymás ellen Mészöly Géza alakulata és a portugál gárda, 2013-ban egy portugáliai tornán a mieink 1-0-ra legyőzték csapatát, majd ősszel Telkiben 3-3-at játszott a két válogatott.

 Fotó: uefa.com

“A magyar válogatott jobb csapat annál, mint amit Ausztria ellen mutatott, az eredmény nem tükrözte hűen a két válogatott közti különbséget. Emlékszem a tavalyi, egymás elleni meccsünkre, tudjuk, hogy mennyire erős a magyar csapat, hiszen mindkét alkalommal sokkal jobban játszott, mint az Eb nyitómeccsén. A magyar válogatottnak volt egy rövidzárlata Ausztria ellen, három perc alatt két gólt kapott, innen mindenkinek nagyon nehéz lett volna felállni” – olvasható a szakember nyilatkozata az mlsz.hu-n.

“A második félidőben azonban megmutatta az erejét, ekkor már sokkal jobban játszott, mint az elsőben. Meggyőződésem, hogy tovább fog javulni a magyarok játéka, nagyon nehéz meccsre számítok kedden este. Számunkra is fontos a folytatás, nyerni akarunk, mert ezzel matematikailag is bebiztosítanánk a világbajnoki részvételünket.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik