Foci

A Fradi benevezte az “új csodafegyvert”

A zöld-fehér klub Gera Zoltánnal a keretében fogadja csütörtökön 20.30-kor a HNK Rijekát az Európa Liga 2. selejtezőkörének visszavágóján, a Puskás Ferenc Stadionban.

Persze az, hogy játszik-e majd a 36. életévét taposó egykori Üllői úti kedvenc az még kérdéses – Thomas Doll majd eldönti. Mondjuk egy jó Gerára biztosan szükség lenne. Az első meccset ugyanis a horvátok nyerték 1-0-ra, de úgy, hogy a Fradi a 90 perc alatt szégyenszemre dupla nullás lövés/kaput eltaláló lövés mutatót produkált.

 
Gera Zoltán (jobbra) keményen készül. Ha lehetőséget kap biztosan segítségére lesz csapatának
Fotó: fradi.hu 

Ezen a meccsen az Angliából tíz év után a Fradiba visszatérő Gera a keretbe sem került, mondván még nem volt olyan fizikai állapotban, hogy a vezetőedző számíthasson rá. Ha egy hete tényleg nem volt megfelelő állapotban, akkor gyaníthatóan most sincs tökéletes kondícióban, ennek ellenére 20-as mezszámmal szerepel a neve a nevezési listán. Így mi inkább arra gondolunk, csak ismerkedni akart vele Doll edző.

A csütörtöki találkozó 20:30-kor kezdődik, a meccset az M1 és a telesport.hu is élőben közvetíti és mi csak remélni tudjuk, hogy a Fradi Gera Zolival a kezdőben fut majd ki a Puskás Ferenc Stadion gyepére. Akkor tán még ötletes megoldást, váratlan húzást és kapura lövést is láthat majd a nagyérdemű.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik