Foci

Fals hír jelent meg Huszti átigazolásáról

Olyan hír látott napvilágot, hogy a játékos Kínába igazolása meghiúsult. Kiderült: kacsa volt.

A héten írtunk róla, hogy Huszti Szabolcs megegyezett a kínai Cangcsun Jatajjal és átigazolását még a Hannover hivatalos honlapja is lehozta. Az nso.hu a futballista hivatalos Facebook-oldalára hivatkozva arról írt vasárnap, hogy meghiúsult a játékos átigazolása:

„Huszti marad Hannoverben. A Csangcsun Jatajjal való nézeteltérés miatt az utolsó pillanatban meghiúsult az átigazolás” – idézte a sportnapilap online kiadása a Facebook-üzenetet. Hogy mi lehet a nézetelttérés, nem tudni.

A profilt később törölték, a játékos ügyeit képviselő F-Group pedig arról tájékoztatta az nso.hu-t, hogy egy német drukker posztolta az álhírt. Az is kiderült idő közben, hogy a profil megtévesztő volt: annak ellenére, hogy Huszti hivatalos oldalaként reklámozta magát, nem volt köze a játékoshoz.

A szélső hamarosan aláírhat a kínai együtteshez.

A 31 éves Huszti Szabolcs itthon a Ferencvárosnál és Sopronban játszott, majd légiósnak állt. Megfordult a Metznél, aztán Hannoverbe került, onnan Szentpétervár felé vette az irányt, 2012-ben pedig visszatért a Hannoverhez. Az előző szezonban harminc meccsen tíz gólig jutott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik