Foci

Durván belehúzott a Real Madrid

A Costa Rica-i kapusKeylor Navas, a német Tony Kroos és a kolumbiai James Rodríguez érkezik vérfrissítésként a spanyol fővárosba. A transzferek összértékét 105 millió euróra taksálják.

Még alig zárult le a labdarúgó-világbajnokság, de az átigazolási piac máris megélénkült. A Real Madrid élen jár a halászás terén. Spanyol sajtóértesülések szerint eldöntött tény, hogy kapust, középpályást és csatárt vettek, vesznek potom 105 millió euróért összesen.

 
Navast nagyon szerették a szurkolók
Fotó: europress 

Nézzük sorjában. Hogy Diegó Lopez és Iker Casillas mellé mennyire van szükségük a Costa Rica-i válogatott és a Levante Aranykesztűy-díjra jelölt kepusára Keylor Navasra, ráadásul 10 millió euróért, azt nem tudjuk. Minden esetre a Marca tényként közli, hogy a „királyi gárda” kifizette a Levantének a kapus kivásárlási árát és egyúttal azt is megszellőztette, hogy López odébbáll, vagy a Napoli vagy az AS Monaco szerződtetheti.

 
Kroos igazán technikás, gólerős középpályás
Fotó: europress 

A középpályán már mi is többször foglalkoztunk azzal, hogy Tony Kroos, a német válogatott és a Bayern München középpályása Madridba költözhet. Azt írtuk, a világbajnokság alatt a felek mindenben megegyeztek. Egyelőre még aláírás nem került a szerződésre, de például német sajtóhírek szerint már Karl-Heinz Rummenigge is úgy nyilatkozott, vagy most adják el 25 millió euróért az újdonsült világbajnokot, vagy nem kapnak érte pénzt, mivel egy év múlva lejár a szerződése.

 
James Rodríguez hat gólja és az ezzel kiérdemelt Aranylabdája beszéde belépő Madridba
Fotó: europress 

A végére marad az igazi csattanó, miszerint a világbajnokság gólkirályával, James Rodríguezzel is megegyezett a Real Madrid. Az AS úgy tudja, a francia AS Monaco kolumbiai labdarúgója 70 millió euróért plusz a brazil középpályás Casemiróért cserébe kerül a spanyol fővárosba.

Távozóként eddig az argentin Ángel di Mariát (PSG, 60 millió euró), Pepét vagy Fábió Coentraót (mindkettő lehetséges csereként – AS Monaco) és Khedirát (Arsenal, 25 millió euró) emlegetik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik