Foci

Fradi: vénaszkenner ide vagy oda, nőtt a bérletesek száma

Bár több szurkoló is sztrájkkal fenyegezőzött, ha a Fradi bevezeti a vénaszkenneres beléptetést az új stadionjába, többen mégis másképp gondolkodnak: már több mint ötezer bérlet gazdára talált.

Korábban megírtuk, hogy a zöld-fehér klub szervezett szurkolói csoportjai a beléptetésre vonatkozó intézkedések elfogadhatatlanságára hivatkozva határozatlan ideig nem látogatják a mérkőzéseket az új stadionban.

A Ferencváros új otthonába, a Groupama Arénába ugyanis csak íriszképből, ujj- vagy tenyérnyomatból generált kóddal lehet bejutni.

Emiatt Magyar Balázs, a Ferencváros Szurkolók Szövetségének elnöke elmondta, a Groupama Arénából így nem kérnek, továbbá szerintük ilyen feltételek mellett nem is lesz szurkoló a stadionban.

 Fotó: Market/Molnár Péter

Mások viszont nem igazán foglalkoznak a beléptetés sajátosságával vagy a szurkolói kártyával, és szó szerint megrohamozták a jegypénztárakat: a fradi.hu cikke szerint július 9-ig közel ötezren váltották meg bérletüket a következő idényre.

Ez a szám tavaly csak 3612 volt, vagyis alig egy hónap alatt másfélszeresére nőtt ez a mutató, ráadásul aki bérletet vált, előnyt élvez majd a Chelsea elleni gálameccs jegyvásárlásakor is.

Aki pedig nem lenne még tisztában, hogy is működik a vénaszkenneres beléptetés, az alábbi videóból mindent megtudhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik