Foci

Hosszabbított Manchester City alapembere

Samir Nasri csütörtökön 2019 nyaráig meghosszabbította szerződését az angol labdarúgó-bajnokság címvédőjével, a Manchester Cityvel.

A 27 éves francia játékos vastagon kivette a részét a Manchester City bajnoki elsőségéből, hiszen középpályásként szerzett 11 góljával igazi karmesteré vált Manuel Pellegrini csapatában. A francia válogatott világbajnoki keretéből kimaradó futballista szerződése 2015 nyarán járt volna le, de sem a vezetőknek, sem pedig a játékosnak nem jutott eszébe a váltás gondolata.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

“Nagyon boldog vagyok, mert így a Cityvel közösen tervezhetem a jövőmet” – mondta Nasri, aki kiemelte, hogy a menedzserek szerint a következő néhány év lehet pályafutásának legjobb időszaka.

Samir Nasri még 2011-ben hagyta el az Arsenal csapatat a Manchester City kedvéért, és az eddig lejátszott 129 meccsén 22 gólt szerzett. Bár eleinte nem indult valami jól a manchesteri karrierje, mára már teljesen otthon érzi magát a Premier Leaguebajnokánál, így azonnal elfogadta az 5 éves szerződéshosszabbítást.  

Ajánlott videó

Olvasói sztorik