Foci

Két sztárt igazolna a United

A vörös ördögök Ángel di María és Mats Hummels játékjogát szeretnék megszerezni, akikért összesen akár 70 millió fontot sem sajnálnának.

A frissen kinevezett szakvezető, Louis van Gaal szeretné kissé megreformálni az előző idényben halványan teljesítő Manchester United csapatát. Tervei között szerepel, hogy a holland labdarúgásra jellemző 4-3-3-as felállásban futbalozzon a gárda, amelyhez megfelelő játékosokra is szüksége lesz.

A 25 éves dortmundi belső védőnek, Mats Hummelsnek 2017-ig szól jelenlegi szerződése, ám 20-25 millió fontért vihetnék Manchesterbe. A támadószekció erősítésére pedig a Real Madrid klasszisa, Ángel di María lehet a megoldás, főleg abban az esetben, ha a világbajnokság gólkirályi címére is esélyes James Rodríguez a spanyol fővárosban folytatja.

A Guardian szerint a United már tett egy 40 millió fontos ajánlatot a királyi gárdának, ám ők csak 45-ért lennének hajlandók elengedni szélsőjüket.

Jelenleg mindkét labdarúgó a brazíliai világbajnokságon erősíti válogatottját, ám a torna végeztével könnyen lehet, hogy csapattársak lesznek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik