Foci

Gera: Nagyon örülök, hogy visszatértem

A 77-szeres válogatott labdarúgó leigazolását szerdán jelentette be a klub.

Hivatalossá vált, amiről korábban írtunk, azaz Gera Zoltán többévnyi légióskodás után visszatért a Ferencvároshoz – a klub szerdán jelentette be mindezt hivatalos honlapján. A 77-szeres válogatott játékos már egy ideje a zöld-fehérek edzéseit látogatja, mostantól a klub igazolt labdarúgójaként teszi mindezt.

„Nagyon örülök, hogy visszatértem. Sok szép emlékem van a Fradival kapcsolatban, nyertünk két bajnoki aranyat, két Magyar Kupát. Sokat köszönhetek ennek az egyesületnek, így nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhetek ide” – mondta Gera a fradi.hu-nak.

A pengés középpályás elmondta, már fél éve érlelődik benne a gondolat, hogy visszatérjen Magyarországra, azaz nem hirtelen döntésről van szó.

„Álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer Angliában futballozhatok majd. Remek időszakot hagyhatok a hátam mögött. Az első évek a WBA-nál fantasztikusra sikeredtek, a Fulhammel az Európa Liga döntőnek köszönhetően pedig egészen speciális időszakot tölthettem el” – emlékezett vissza az Angliában töltött évekre Gera, aki 2004-ben a WBA játékosa lett, majd lehúzott három évet a Fulhamnél, hogy aztán 2011-ben visszatérjen az Albionhoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik