Foci

Bravúrra készül a Fradi máltai ellenfele

A Sliema Wanderers vezetőedzője szerint csapata mindent megtesz majd annak érdekében, hogy továbbjusson a Ferencváros elleni párharcból.

Múlt héten a Ferencváros labdarúgócsapatát a máltai Sliema Wanderers látta vendégül az Európa Liga selejtezőjének első fordulójában. Az odavágó 1-1-es döntetlennel ért véget, ami már eleve sokaknál kivágta a biztosítékot, hát még az, hogy ennek az eredménynek tulajdonképpen a budapesti csapat örülhetett, tekintve, hogy a vendéglátó büntetőt hibázott és a hajrában a kapufát is eltalálta.

A visszavágót csütörtökön rendezik, a kedden megérkező máltaiak pedig bizakodóak: bravúrra készülnek a Puskás Ferenc Stadionban.

„Kissé bosszúsak voltunk az első mérkőzést követően, hiszen megvolt az esélyünk arra, hogy győzzünk. Ez nem sikerült, így most azon vagyunk, hogy a visszavágón bravúrt érjünk el. Igyekszünk ugyanolyan agresszív játékot nyújtani, mint ahogyan azt tettük a máltai találkozón is, úgy érzem, ezzel megleptük a Ferencvárost. Nem vár ránk könnyű meccs, de mindent megteszünk a továbbjutás érdekében” idézi a fradi.hu a máltai együttes olasz trénerét, Alfonso Grecót.

Stanley Ohawuchi nevét is megjegyezhették többen az első meccs után, ugyanis a nigériai támnadó több ízben is az őrületbe kergette a ferencvárosi védőket és a Sliema Wanderers gólját is ő szerezte. A csatár elmondta: nem éri be azzal a találattal, Budapesten is eredményes akar lenni.

A Ferencváros és a Sliema Wanderers párharcának visszavágóját csütörtökön, 20 óra 30 perces kezdettel rendezik a Puskás Ferenc Stadionban.

Videó – Az odavágó összefoglalója:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik