Foci

Tőzsér Dániel visszatért Angliába

A magyar középpályás hétfőn kétéves kölcsönszerződést kötött a másodosztályú Watforddal.


Fotó: Europress Fotóügynökség

Ahogyan arról a hétvégén beszámoltunk, Tőzsér Dániel az olasz élvonalbeli Genoa labdarúgócsapatától a Parmához igazolt. Honfitársunk ugyanakkor a következő szezont Angliában kezdi meg, újdonsült együttese is kölcsönadja őt a Watfordnak.

„Különleges orvosi ellenőrzésen vagyok túl, a szokásos vizsgálatok mellett csaknem két órán át feküdtem az MRI-gépben. Szerencsére mindent rendben talált a szakorvos, így este aláírtuk a megállapodást és kedden csatlakozhatok a Watford keretéhez. Sokáig nem tartoztam a Parma kötelékébe… A viccet félretéve: ezt így terveztük, szerettem volna az angol csapatban maradni, jól sikerült az előző fél év, lezárhattam a genovai időszakot, és újra élveztem a futballt. Az edzői stáb és a játékoskeret sem változott, így ismerős arcok várnak az ausztriai edzőtáborban. Egy hétig készülünk együtt, aztán utazunk vissza Angliába. Felesleges konkrét célokat kitűzni, egyértelmű, hogy mi is a rájátszást jelentő helyek egyikére hajtunk – csendben, a háttérben…” – idézi a játékos ügyeit intéző F-Group hírlevele Tőzsért.

A labdarúgó ügynöke, Filipovics Vladan elmondta, nem volt könnyű kiharcolni, hogy Tőzsér visszatérjen Angliába, de a Parma partnernek bizonyult és úgy szerződtette két évre a magyar focistát, hogy az két évre kölcsönben a Watford játékosa lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik