Foci

Wenger újra kihúzhatja a gyufát a szurkolóknál

Joel Campbell, a Costa Rica-i válogatott csatára a világbajnokságon hívta fel magára a figyelmet. Az Arsenal ezzel szemben újra kölcsönadná a támadót.

A Costa RIca-i válogatott szinte minden egyes tagja fényes jövőnek néz elébe a világbajnokságon mutatott teljesítményük alapján.

Joel Campbell az Arsenal csapatával áll szerződésben, de az előző szezont az Olympiakosnál töltötte kölcsönben. Hiába, hogy egy kitűnő képességű játékosról van szó, sajtóértesülések szerint Arséne Wenger egyelőre nem tart rá igényt – írja a metro.co.uk.

 Fotó: Europress fotóügynökség

A csatárért a West Ham, a Southampton és a Newcastle is bejelentkezett, állítólag januárig kerülhet kölcsönbe valamelyik szigetországi gárdához Campbell.

Az ügy érdekessége, hogy az Ágyúsok csatárproblémábal küszködtek már az elmúlt idényben is, de ezek szerint a francia szakvezető nem látja alkalmasnak a 22 esztendős tehetséget a posztra.

Nicklas Bendtnert már elengedte az észak-londoni klub, így mindössze Olivier Giroud és Yaya Sanogo áll rendelkezésükre a támadósorban, igaz, az elmúlt hetekben Mario Balotellit és Klaas-Jan Huntelaart is megkörnyékezte az Arsenal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik