Foci

FTC: hangulatot a lelátóra!

A ferencvárosi ultrák nehezményezik, hogy a klub vezetősége ki akarja szűrni a fanatikusok kemény magját a stadion lelátóiról. A rajongók úgy vélik, ezzel a mérkőzések elveszítenék autentikus hangulatukat, hiszen a B-középtől Fradi a Fradi.

A zöld-fehérek legkeményebb rajongói nem adják könnyen a helyüket a stadion lelátóján.

„A Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai demonstrációt szerveznek a jövő hét csütörtöki Sliema Wanderers elleni UEFA kupamérkőzés előtt!  A Ferencváros Tábora újra összefog, hogy bebizonyítsuk, minket nem lehet elnyomni, a szurkolókat nem lehet lecserélni!” – írja a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül Facebook oldala.

 Fotó: MTI

„Tiltakozunk a bevezetésre került beléptetési rendszer és minden olyan intézkedés ellen, ami fanatizmusunk ellehetetlenítését szolgálja! Célunk, hogy az új stadion is Szentély lehessen, ahol helye van minden szurkolónak, ahol helye van annak az utánozhatatlan hangulatnak, amelytől a Ferencváros a Ferencváros, és amelyet most száműzni akarnak a lelátóról!”

A csütörtök esti Európa Liga-selejtezőről még nem lesznek kitiltva a drukkerek, de a stadion hangulatára rányomhatja bélyegét a probléma: a legelkötelezettebb rajongók 15 perces néma csenddel hálálták meg a fenyegető intézkedéseket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik