Foci

Szász Kitti nem találkozott Messivel

A freestyle foci magyar világbajnoka csalódott, amiért nem tudott kedvenc játékosa közelébe kerülni.

Ott volt az Argentína – Svájc mérkőzésen, bemutatót is tartott a nyolcaddöntőre érkező szurkolók sokaságának, majd igen jó helyről követhette végig az izgalmas összecsapást Szász Kitti. Ennél többről és jobbról, valami szenzációs eseményről viszont nem számolhatott be a Telekom Sporthír Szolgálat munkatársának a világbajnokság keddi játéknapja után.

„A hangulat lenyűgöző volt, a meccs pedig fantasztikusan izgalmas. Messi miatt az argentinoknak drukkoltam, de a végén mégis nagyon sajnáltam a lelkes és jól focizó svájciakat. Őszintén szólva tegnap egy kicsit többre számítottam, például arra, hogy engem és a Freestyle Foci lengyel világbajnoki címvédőjét a szünetben, vagy a meccs után a két csapat öltöző folyosójára visznek és ott, ha csak néhány másodpercre is Lionel Messi közelébe kerülhetek.”


Fotó: Telekom Sporthír Szolgálat

E helyett be kellett érnie azzal, hogy a lelátók közvetlen közelében, azaz a stadion területén belül elég hosszú ideig trükközhetett a meccsre igyekvő szurkolóknak, akik láthatóan élvezték az „előadást”, sőt, néhányan megpróbálták leutánozni a gyakorlatának néhány elemét. Mivel angolul és spanyolul is beszél, a sajtóközpont felé tartó tudósítók rövid interjúkat is készítettek vele, valamint a lengyel Szymon Skalskival, és nagyon sok fotó is készült. Azt remélték, hogy talán ezután következik a meglepetés, de hiába bizakodtak, „a csoda az égben maradt.”

Két nap még hátra van a brazíliai tartózkodásából, így azt remélheti a szabadstílusú foci háromszoros világbajnoka, hogy azért a remény még nem szállt el…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik