Foci

Ezért égtek le az olaszok Brazíliában

Az olasz válogatott korai búcsúja a nemzeti csapat brazíliai szálláshelyének igazgatója szerint a megosztottságnak köszönhető, amely vélhetően a pályán mutatott játékra is kihatott.

A Mangaratibában megszálló olasz játékosok közül a hírek szerint Mario Balotelli és Antonio Cassano is a többiektől elkülönülve töltötte a szabadidejét, és utóbbi nem is bírt mindig az idegeivel.

 Fotó: Europress Fotóügynökség

„Láttam, hogy Balotelli és Cassano teljesen elkülönül a többiektől – nyilatkozta a Sport Mediasetnek a Portobello Safari Resort igazgatója, aki ugyanakkor utalt arra, hogy a nemzeti csapat többi labdarúgója tudott viselkedni – Buffon, Pirlo és De Rossi nagyon aranyos volt, normálisan viselkedtek velünk. Buffon volt a legkedvesebb. Teljes körű nyugalmat biztosítottunk, de ha hiányzik az egység, nem nyerhetsz világbajnokságot.”

A Real Madridot, illetve mindkét nagy milánói csapatot megjárt Cassanóról kiderült, sokszor indokolatlanul felkapta a vizet a szálláson, ennek az okát viszont senki sem tudja.

„Cassano teljesen elvesztette a fejét. A takarítónő felment a szobájába, hogy elvégezze a munkáját, ő azonban indokolatlanul ordítozott vele. Nem normális.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik