Foci

Ennél meghatóbb sztori biztos nem lesz a vb-n

Emberileg is jelesre vizsgázott Jorgosz Szamarasz, a görög labdarúgó-válogatott gólvágója, aki a Down-szindrómás Jay Beattynek okozott életre szóló örömöt.

Szamarasz már bebizonyította, hogy kitűnő focista és hazájának ez egyik legnagyobb sztárja. A válogatott továbbjutásából oroszlánrészt vállalt, hiszen előbb kiharcolta, később pedig értékesítette azt a büntetőt, amellyel 2-1-re verték Elefántcsontpart csapatát. A gólnak a több millió görög drukker mellett, talán Jay Beatty örült a legjobban.

Szamarasz a videó elején köszönetet mond a 11 éves Down-szindrómás fiúnak, aki hatalmas Celtic-drukker. A görög sztár azzal zárja a mondandóját, hogy reméli mielőbb találkozhatnak. Ez a vágya hamar beteljesülhet, hiszen a görög futballszövetség úgy döntött, hogy meghívja Brazíliába Jay Beattyt, aki a helyszínen tekintheti meg a Costa Rica elleni mérkőzést.

A meglepetésben természetesen nyakig benne van Szamarasz is, ugyanis ő beszélt Jorgosz Szarrisz elnökkel, akivel abban maradtak, hogy ha megoldható, akkor természetesen összehozzák a találkozót. A focista már egy mezzel is készült a kissrácnak, amit az egész csapat aláír.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik