Foci

Fia csapatának edzője lesz Zidane

A madridi Marca értesülései szerint Zinedine Zidane, korábbi Real Madrid játékos lesz a Real Madrid Castilla új vezetőedzője.

A korábbi Aranylabdás Zidane-nak ez lesz az első vezetőedzői állása, az elmúlt szezonban Carlo Ancelotti „jobbkezeként” segítette a „királyi” csapatot, így tehát ez lesz az első kugrási lehetősége, hogy később akár egy élcsapatot is irányíthasson.

Az elmúlt szezonban a 22 csapatos spanyol másodosztály 20. helyén végző kieső – de még nem biztosan, mert a Zaragozának és a Murciának pénzügyi gondjai miatt kérdéses az indulása – Real Madrid Castilla, a korábbi években több, a Real Madridnak vagy más bajnokságok első osztályú csapatainak adta el játékosait.

Fotó: Europress fotóügynökség

Elég csak a korábban az itt megfordult azóta Schalke alkalmazásában álló Szalai Ádámra gondolni, aki németországi karrierje előtt játszott is, de az elmúlt szezon BL-győztesének keretébe is került be innen játékos elég csak Jesére vagy Moratára gondolni.

A Castillánál akár fiával a 19 éves Enzoval is együtt dolgozhat, akit így akár segíthet abban, hogy ő legyen a következő Zidane az első csapat keretében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik