Foci

Bayern-játékosért verseng a Barca és a Real

Toni Kroosért, a német válogatott és a Bayern München középpályásáért a hírek szerint a Barcelona és a Real Madrid verseng. A bajoroknak könnyen lehet, ez az utolsó lehetőségük, hogy pénzt szerezzenek Kroosért.

Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint a korábban a Manchester United által is körüludvarolt játékosért való versenyfutásba már nem csak az elmúlt időszakban emlegetett Real Madrid, hanem a Barcelona is beszállt.

A transfermarkt.de által 40 millió euróra taksált piaci értékű játékosra mindkét csapatnak szüksége lehet. A Real Madridnál Xabi Alonsot esetleg a pálya közepén kényszerből játszó, de eredetileg szélső Ángel di Maríat, a Barcelonánál pedig a vélhetően távozó Xavit vagy a Chelseabe igazoló Cesc Fábregast helyettesítheti a középpálya bármely pontján bevethető német játékos.

Fotó: Europress fotóügynökség

Josep Guardiola irányítása alatt az elmúlt szezonban 35 alkalommal szerepelt a Bayernben amelyeken 3 gólja mellett 6 gólpasszt adott.

Kroos szerződése 2015 júniusában lejár, és tekintve, hogy jelenleg még nem hosszabbította meg, vélhetően ez az utolsó lehetősége a Bayernnek, hogy pénzt kaphasson a középpályásért mielőtt átigazolási díj nélkül, ingyen távozna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik