Foci

16-0-ra nyert a Fradi

Első felkészülési mérkőzésén kiütéses győzelmet aratott a fővárosi együttes a Szabadkígyós ellen.

Zárt kapuk mögött játszotta le első nyári felkészülési mérkőzését a Ferencváros labdarúgócsapata, amely a Békés megyei bajnokkal, a Szabadkígyós együttesével meccselt. A fradi.hu tudósításából kiderül, hogy a gólszerzéssel nem volt gondja a zöld-fehéreknek, ugyanis már a félidőben 6-0-ra vezetett a Fradi.

Ezt a teljesítményt sikerült megfejelni a szünet után: a fővárosiak a lefújásig további tíz találatot rámoltak be a szabadkígyósi kapuba, úgy, hogy közben egyet sem kaptak. 16-0 lett a találkozó vége.

A ferencvárosiak egyik új szerzeménye, a csatár Benjamin Lauth két góllal vette ki a részét a könnyed sikerből. Rajta kívül Ugrai, Busai és Csilus is duplázott.

Eredmény – felkészülési mérkőzés

FTC-Szabadkígyós, 16-0 (6-0)

FTC: Dibusz – Bönig, Nalepa, Mateos, Bosnjak – Busai, Gyömbér, Kukuruzovic – Nagy D., Lauth, Havojic

FTC II. félidő: Jova – Csilus T., Pavlovic, Cukic, Hidvégi – Nagy D., Buzsáky (Péter A., 66.), Holman – Csilus Á., Ugrai, Orosz

Gólszerzők: Havojic (12.), Lauth (14., 40.), Busai (15., 42.), Nagy Dániel (34.), Ugrai (47., 88.), Holman (50.), Pavlovic (59.), Csilus Á. (65., 82.), Orosz (68.), Péter A. (71.), Csilus T. (76.), Nagy D. (80.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik