Foci

Veloso: Ronaldónak kutya baja

"Bár nem vagyok doktor" - mondta druszám, a portugál válogatott középpályása, Miguel Veloso.


Fotó: Europress Fotóügynökség

Mindenki azon agyal (már akit nem érdekelnek a többiek), mi a franc lehet Cristianóval. Vajon, tényleg veszélyben a karrierje, ha pályára lép?

Tegnap félbehagyta az edzést, ez tény, ma viszont olyan híreket közölt csapattársa, amely bizakodásra adhat okot. Már írtunk róla, ha úgy érzi CR7, nem megy neki a játék, mert fájdalmat érez, cserét kér, vagy pályára sem lép.

Nos, a 29 éves klasszis végigjátszotta a németek elleni meccset, amelynek csúfos vége lett, 4-0-ra kaptunk ki. Ezután hallottuk, hogy a csapat orvosai nem feltétlenül tanácsolják neki a játékot a vb további meccsein.

“Nem vagyok doktor, de az alapján, amit látok, azt tudom mondani, Ronaldo jól van. Edz, ugrál, lő. Nem tudok mást mondani” – ez a gondolatsor Miguel Veloso száját hagyta el pénteken.

Fabio Coentraót már elveszítettük sérülés miatt, Veloso most azt mondta, beszállna balbekknek.

“Huszonhárman vagyunk itt, készen állok arra, hogy bármelyik csapatrészt szolgáljam, ha a kapitány kiválaszt. Legyen szó a balhátvéd vagy a középpályás szerepről. Örömmel tenném, mert mindannyian azért vagyunk itt, hogy játsszunk és megtegyünk minden tőlünk telhetőt” – így Veloso.

Pepe eltiltás miatt nem lehet ott az amerikaiak elleni meccsen, amit szombaton rendeznek a C csoportban.

Ez a helyzet. Kíváncsian várjuk a folytatást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik