Foci

Suarez: “Megmutattuk, hogy helyünk van a vb-n”

Uruguay csütörtökön 2-1-re legyőzte Anglia válogatottját, így életben tartotta továbbjutási reményeit. A dél-amerikai gárda játékosai elégedetten nyilatkoztak.

“Megcsináltuk, amit elterveztünk. Tudtuk, hogy létfontosságú lesz ez a meccs számunkra, ha tovább akarunk jutni. Elégedett vagyok az eredménnyel és a csapat játékával is” – kezdte nyilatkozatát a diadalt követően Luis Suárez.

“Megmutattuk, hogy itt van a helyünk a világbajnokságon. Nem jutottunk még tovább, úgyhogy Olaszország ellen a maximumot kell nyújtanunk. Nem voltam 100 százalékos állapotban, de a válogatottnál 50 százalékosan is számítottak rám.”

Fotó: Europress fotóügynökség

Edinson Cavanit is megszólaltatták a lefújás után, ő is boldogan nyilatkozott.

“Nagyon nehéz mérkőzés volt egy dinamikus és gyors ellenfél ellen. Tudtuk, hogy mindent ki kell adni magunkból. Szenvedős volt a játékunk, de hatalmasat küzdöttünk. Sokan mondják, hogy az uruguayi válogatott temperamentumos, épp ezért vagyunk képesek jól kijönni a nehéz helyzetekből. Az angolok elleni játékot kell folytatnunk a továbbiakban is. Suáreznek parádés meccse volt, az első perctől az utolsóig. Nagyon boldog vagyok miatta.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik