Foci

Marasztalná Del Bosquét a spanyol szövetség

Jorge Perez, a Spanyol Labdrarúgó Szövetség főtitkára elismerte, nem számoltak a kínos vb-kudarccal, ugyanakkor továbbra is Vicente del Bosquét tartják a megfelelő embernek a válogatott irányítására.

Vicente del Bosque és a spanyol válogatott azután került a kritikák kereszttüzébe, miután a hollandok ellen elszenvedett 5-1 után, a chilei válogatottól is kikapott, ezzel biztossá téve, hogy nem juthat tovább a csoportból. Az elmúlt években egyeduralkodó spanyolok drukkerei Vicente del Bosque távozását követelik szemben a szövetséggel szemben.

„A legrosszabb jóslatok közt sem szerepelt ami történt velünk.” – utalt a vb-szereplésre a szövetség elöljárója. „Még nem beszéltünk Del Bosquéval, jobb ha egy kicsit félretesszük a történteket és nyugodtan tudunk majd beszélni Madridban.”

„Amikor egy éve Del Bosque aláírta a szerződését azt mondta, ha lesz egy indok is ami miatt neki nem kellene folytatni akkor menni fog. Én szeretném ha folytatná. Del Bosque nem nyújtotta be a lemondását, de, ha megteszi, akkor kérni fogjuk, hogy folytassa tovább.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik