Foci

Késsel fenyegették Ian Wright feleségét

Míg az egykori angol futball sztár, Ian Wright az ITV kommentátoraként Brazíliában ténykedik, a családja odahaza nem volt biztonságban.

Az Arsenal egykori futballsztár, a 33-szoros angol válogatott Ian Wright családját távollétében kirabolták. Feleségének torkához kést szorítottak, és azzal fenyegették, legvágják az ő és a gyermekei ujjait, ha nem nyitja ki a családi széfet – írja a Mirror.

Fotó: Europress Fotóügynökség

Mivel kint még világos volt, Nancy Wright biztonságban érezte magát, így ajtót nyitott. A négy, késsel felfegyverzett álarcos benyomult a család több, mint 500 millió forintot érő otthonába, és készpénz és ékszerek mellett az egykori labdarúgó Brit Birodalom Rendjének tagságért járó emlékérmét is elvitték.

A betörők valószínűleg egy parkból hazafelé sétálva követték a 39 éves asszonyt, így találtak rá házukra, ahova hisztárikus állapotban törtek be, fenyegetőzve és kiabálva rángatták fel-alá a házban az édesanyát, aki azért könyörgött, hogy fejezzék be az ordibálást, nehogy hároméves és 18 hónapos kislányuk felébredjen.

Ian Wright azonnal hazautazott, hogy családjával lehessen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik